Fondacija Humanitarna organizacija Pobedi organizovaće seriju onlajn humanitarnih koncerata za pomoć porodilištu u Kosovskoj Mitrovici u vidu kupovine medicinskih sredstava, tačnije CTG aparata.

Koncerti će se prenositi na TV Most, na njihovom portalu, na njihovom YouTube kanalu, a biće emitovani i na televizijama sa nacionalnom frekvencijom (RTS, Pink, Prva…).

Prvi koncert biće u utorak 5. maja od 20 časova. Koncert su podržale poznate pevačke zvezde, etno muzičari i glumci: Dado Topić, Neverne Bebe, Nikola Nikolić Džoni, Branislav Lazić, Miroslav Tadić, Neda Nikolić, Miloš Nikolić, Bojana Nikolić i Srpski glasovi (Katarina Gojković, Jovana Zukanović, Nemanja Guzijan) kao i Milan i Vid Vašalić.

Ovo su samo neka od imena koja će pevati, svirati, pričati… za pomoć porodilištu, u narednih mesec dana koliko će trajati akcija, biće uključene dosta poznate ličnosti i pravi umetnici.

Svi koji žele da podrže ovu akciju sredstva mogu donirati na žiro račun: 200-3187461301978-45 ili na Pejpal: donacije@hop.org.rs

Više o Fondaciji možete pogledati na njihovom sajtu https://hop.org.rs/

There are no comments yet.

Оставите одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.