knowledgeMisija Visoke strukovne škole za preduzetništvo je da svojim studentima na oba studijska programa omogući sticanje širokog i produbljenog stručno-teorijskog i praktično upotrebljivog znanja i veština za uspešno poslovanje, a u skladu sa potrebama razvoja tržišne privrede, prestruktuiranja, kao i podsticanja razvoja privatne svojine u našoj zemlji.

Kroz kvalitetan izbor nastavnog kadra i potrebne tehnicke potencijale za realizaciju oba studijska programa obezbeduje se visok kvalitet procesa studija i postizanje kompetencija i akademskih veština diplomaca.

Pored rada u savremeno opremljenom prostoru i kvalitetnom informaciono-tehnološkom okruženju, studenti rade u malim grupama, pod mentorskim i tutorskim nadzorom.

Zahvaljujući saradnji sa visokoobrazovnim institucijama iz zemlje i inostranstva, zatim stalnim poslovnim partnerima Škole, studentima je omogućena kvalitetna stručna praksa u zemlji i inostranstvu. To studentima otvara mogućnost za zaradu tokom studija i otvara im se put lakšeg zapošljavanja.