U vezi sa pripremom Prijave zavrsnog rada, tj. Metodologijom drustvenih istrazivanja, od danas se nece odrzavati konsultativna nastava kod prof. Darka Marinkovica.

Sve informacije kako napisati Prijavu zavrsnog rada, kao i dalje oko izrade mozete iskljucivo dobiti od izabranog predmetnog nastavnika – mentora.

Prijava zavrsnog rada se popunjava elektronski, posaljete je mentoru i ukoliko je ok, odstampate je i donesete mentoru na odobrenje i potpis. Nastava traje jos ove nedelje do cetvrtka, ali sve konsultacije mozete dogovarati sa svojim mentorom putem e-mail-a i telefona u toku ove i narednih nedelja (osim avgusta).

Prijava zavrsnog rada se podnosi do 10.06.2016. godine, ali Vas molim da pre toga uplatite troskove zavrsnog rada, jer samo tako Prijava moze biti prihvacena i zavedena u delovodnoj knjizi u Studentskoj sluzbi. Naravno, probijanje ovog roka moze samo za podnosenje Prijave, ne i za uplatu troskova zavrsnog rada. Uplata troskova je do 10.06.2016.

U Biblioteci mozete uzeti primerak zavrsnog – diplomskog rada na revers (ostavljate indeks) da biste videli strukturu. Naravno, najbolje je da Vam Vas mentor preporuci ciji rad da uzmete (u zavisnosti od teme i ocene). Biblioteka radi svaki radni dan od 09 do 17 h (kancelarija 10).

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije, posaljite nam e-mail i blagovremeno cemo Vam odgovoriti.