Danas, 03.06.2019. godine uspešno je održana 11. međunarodna naučna konferencija „VRAĆANJE PLANETE LJUDIMA I VRAĆANJE ČOVEKA PLANETI“ u Klubu poslanika u Beogradu, u organizaciji Visoke strukovne škole za preduzetništvo, a pod pokroviteljstvom Ministarstva zaštite životne sredine. Učesnici konferencije su bili eminentni profesori i stručnjaci iz javnih i privatnih institucija Republike Srbije, kao i iz inostranstva.

Konferenciju je otvorio Goran Trivan, ministar zaštite životne sredine, koji je svojim govorom ukazao na suštinske probleme sa kojima se susreće naša zemlja u ovoj oblasti, kao i na posvećenost i neiscrpan rad državnih organa u otklanjanju istih.

Takodje, ministar se zahvalio organizatoru Konferencije na ukazivanju značaja zaštite životne sredine, napominjući da je izuzetno važno govoriti o ovakvim temama, i pre svega istakao da se mora reagovati na njih, tako što će svako od nas kroz nove životne navike i malo truda doprineti povećanju odgovornosti prema planeti Zemlji, a koja će nam vratiti tako što ćemo imati zdravu sredinu, kako za našu decu tako i za sve buduće generacije.

Pored Visoke strukovne škole za preduzetništvo, partneri u realizacijii konferencije su i: Centar za industrijske odnose, Nezavisni sindikat JKP Beogradski vodovod i kanalizacija, Sindikat Elektromreža Srbije, JKP Vodovod i kanalizacija, Visoka zdravstveno–sanitarna škola „Visan“, GAMA digital centar, Sindikat Rafinerije nafte Pančevo i Banja Luka College.

There are no comments yet.

Оставите одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.