Poštovane koleginice i kolege,

Posle tri godine odgovornog i savesnog rada, uz pomoć i saradnju vaših profesora,  kao i svih zaposlenih u Školi, uspešno privodite kraju jednu izuzetno važnu fazu vašeg opšteg i stručnog obrazovanja – završavate  studije na Visokoj strukovnoj školi za preduzetništvo. Stičete odgovarajuća stručna zvanja u oblastima studijskih programa koje ste proučavali, kao  stručna i profesionalna znanja koja vas čine kompetentnim stručnjacima u onim oblastima koje ste izabrali za svoj životni poziv.

To je, pre svega, rezultat vašeg  rada i napora, odgovornog pristupa, zasnovanog na saznanju da  vam samo kvalitetno obrazovanje otvara vrata ličnog i društvenog napredovanja i  kvaliteta života. Vaši profesori i svi drugi zaposleni u Školi su se  maksimalno trudili da vam u tom zahtevnom procesu pruže pomoć i podršku, pre svega kroz pedagoški pristup u podizanju vaše motivacije, kroz kvalitetna predavanja,  udžbenike,  razvijanje interaktivnog sistema nastave, a pre svega kroz povezivanje teorijskih i praktičnih znanja i veština u procesu doživotnog učenja.

Uvereni smo da je diplomiranje na osnovnim studijama Visoke strukovne škole za preduzetništvo samo jedan korak u Vašem daljem obrazovanju. U tom smislu, uvereni smo da ćete, kao i vaše kolege, studenti prethodnih generacija nastaviti saradnju sa Školom i posle diplomiranja.

Smatramo da je prvi korak u toj saradnji,kao i vašem daljem profesionalnom i stručnom napretku, nastavak vašeg visokoškolskog obrazovanja kroz   specijalističke studije. Škola vam  nudi mogućnost nastavka školovanja na dva akreditovana studijska programa :

  • Preduzetnički menadžment
  • Korporativna bezbednost

Na taj način zaokružićete proces visokog obrazovanja i  otvoriti sebi nove, veće mogućnosti napredovanja i profesionalne afirmacije. S tim u vezi  vas podsećamo, da je   Narodna Skupština Republike Srbije  usvojila  Zakon o nacionalnom okviru kvalifikacija Republike Srbije  po kome se studenti koji završe specijalističke strukovne studije obima od 60 ESPB bodova stiču VI2 nivo obrazovanja, ekvilalentan nivou koji stiču lica nakon završenih osnovnih akademskih studija.

Podrazumeva se da će vam kao našim studentima biti pružene maksimalne pogodnosti u pogledu uslova studiranja, između ostalog i finansijski. Naime, samo za naše diplomce školarina za specijalističke studije iznosi 800€, koje možete plaćati u 10 jednakih rata. Za sva bliža obaveštenja u vezi uslova upisa programa i drugih pitanja specijalističkih studija možete se obratiti zaposlenima u stručnoj službi, a naravno, vaši profesori vam  uvek stoje na raspolaganju za individualne konsultacije.

VIDIMO SE NA SPECIJALISTIČKIM STUDIJAMA

Vaši prijatelji- profesori i saradnici VSŠP

There are no comments yet.

Оставите одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.