Poštovane kolege, prijatelji, saradnici,

Nastavljajući našu uspešnu višegodišnju saradnju, prateći stanje i promene koje se događaju u društvu, a u skladu  sa tim i promene koje se događaju u sindikatima, redefinisanje sadržaja i oblika organizovanja sindikata, u želji da doprinese uspešnosti ovog procesa, a time i jačanju društvene moći i uticaja sindikata, ali i razvoju demokratskih industrijskih odnose u celini, VSŠP i Centar za Industrijske odnose organizuje stručni jednodnevni seminar na temu:

PROMENE U SADRŽAJU RADA I NOVI MODELI ORGANIZOVANJA SINDIKATA”

  • Zbog čega je potrebno organizovati seminar na ovu temu?

Temu ovog seminara nametnule su činjenice savremenog života, problemi, otvorena pitanja i protivurečnosti sa kojima se već duže vreme suočavaju sindikati. Društvena i  ekonomska kriza sa kojom je suočen savremeni svet samo je potvrdila i upozorila da su sindikati, kao deo savremenog sveta, takodje suočeni sa krizom,a da se izlaz nalazi u hrabrosti, odgovornosti i znanju da se gradi novi pristup sadržajima  rada i oblicima organizovanja sindikata, primereni promenama u strukturi ekonomiju, stanovništva i radne snage.

  • Kome je namenjen seminar?

Seminar je, u tom smislu namenjen onima koji će u vremenu koje je pred nama biti kreatori i lideri promena koje će rezultirati novim modelima organizovanja, većom društvenom moći i uticajem sindikata.

  • Ciljevi seminara

Naravno složenost  teme seminara  uslovljava da ovaj seminar bude tek prvi korak u zajedničkoj, dugoročnoj aktivnosti na reformi sindikata, koja će, svakako biti jedna od centralnih tema u bliskoj budućnosti.  Cilj nam je da se kroz interaktivni rad sa predavačima, pokrenu i odrede ključni pravci aktivnosti na reformi sindikata.

  • Datum, mesto i vreme održavanja seminara

Seminar će se održati  u utorak, 22. novembra 2016. godine sa početkom u 10 časova (završetak u 14 h), V sprat Visoke strukovne škole za preduzetništvo, Beograd, Majke Jevrosime 15.

  • Kotizacija

Kotizacija iznosi 6.000 dinara po učesniku i uključuje organizaciju seminara, izlaganje predavača,  literaturu i sertifikat o pohadjanju seminara.  Svaka organizacija koja prijavi više od tri učesnika dobiće  popust od 20%, što znači da će kotizacija iznositi 4800 po učesniku.

Broj računa na koji se uplaćuje kotizacija: 200-2779020101033-53, svrha uplate: Seminar 22.11.2016.

  • Prijava učesnika

Prijava za učešće na seminaru omogućena je putem formulara, koji možete preuzeti OVDE (prijavni formular).  Molimo Vas da prijavu za učešće na seminaru dostavite što pre, zbog blagovremene pripreme seminara, a najdalje do petka 18. novembra, jer je broj mesta ograničen, a interesovanje za seminar veliko.

Za sva bliža obaveštenja o seminaru možete se obratiti:
Bojana Vignjević, 064/64-83-203, 011/3282-870,
Mirjana Mirković, 011/218-00-60,
industrijski.odnosi@gmail.com

There are no comments yet.

Оставите одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.