Poštovani i dragi studenti,

S obzirom na novonastalu situaciju i proglašeno vanredno stanje u Republici Srbiji u vezi sa COVID19 kao akreditovana visokoobrazovna institucija činimo sve da obezbedimo našim studentima najbolju i najkvalitetniju moguću komunikaciju sa profesorima i službama, kako bi se lakše i efikasnije prevazišla situacija i kako bi studenti bili maksimalno pripremljeni za uspešno izvršavanje ispitnih obaveza kada se ukine vanredno stanje.

Želimo da znate da Vam škola i svi zaposleni stoje na raspolaganju za bilo kakvo pitanje, savet, podršku i pomoć s obzirom da je naša filozofija takva da škola i studenti nisu samo u poslovnom odnosu već smo jedna velika porodica, posebno u teškim situacijama kao što je ova danas i koju možemo samo zajednički da prevaziđemo.

Iskreno se nadamo da će se stanje na globalnom nivou i u našoj zemlji normalizovati u skorije vreme, a sve ovo što se događa govori jasno o tome da će nam svima biti potrebno više znanja i strateškog promišljanja u oblasti bezbednosti, ekonomije, kriznog menadžmenta, zdravstva, zaštite životne sredine i da će investicija u obrazovanje i nauku kako država tako i pojedinaca biti one najbolje i najisplativije.

Da bi komunikacija sa školom i profesorima bila još bolja, radimo i na postavljanju Microsoft online platforme koja će dodatno obezbediti kvalitet rada, prenosa znanja, komunikacije i konačnih ishoda studiranja o čemu ćemo Vas detaljno obavestiti u narednih nekoliko dana.

Takođe, obezbedili smo dežurne telefone na koje možete da nas kontaktirate i putem vibera, whatsapp-a, a sva obaveštenja koja su važna postavljaćemo redovno na sajt i društvene mreže, te Vas molimo da nas zapratite i na Facebook-u i Instagram-u.

Za sva Vaša pitanja i nedoumice, stojimo Vam na raspolaganju. Možete nas kontaktirati na mejl office@vssp.edu.rs kao i putem sledećih brojeva telefona 064/6483-203; 064/6483-204.

Sve najbolje Vama i Vašim najmilijima,

Zaposleni na Visokoj strukovnoj školi za preduzetništvo

There are no comments yet.

Оставите одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.