Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

NASTAVAK STUDIJA NA SPECIJALISTIČKIM STRUKOVNIM STUDIJAMA

Poštovane koleginice i kolege,

Posle tri godine odgovornog i savesnog rada, a uz pomoć i saradnju vaših profesora, kao i svih zaposlenih u Školi, uspešno ste završili jednu izuzetno važnu fazu vašeg opšteg i stručnog obrazovanja – osnovne studije Visoke strukovne škole za preduzetništvo. Stekli ste ne samo odgovarajuća stručna zvanja u oblastima studijskih programa koje ste proučavali, već i opšta znanja koja vam omogućavaju da kritički sagledavate i menjate društveno okruženje u kome živite i radite. Dakle, opremljeni ste stručnim i profesionalnim znanjima koja vas, pre svega, čine kompetentnim stručnjacima u onim oblastima na kojima se bazira vaš izabrani životni poziv.

Bez sumnje, to je rezultat vašeg rada i napora, odgovornog pristupa, zasnovanog na saznanju da samo kvalitetno obrazovanje otvara vrata ličnog i društvenog napredovanja i kvaliteta života. U tom zahtevnom procesu doživotnog učenja koje podrazumeva povezivanje teorijskih znanja i praktičnih veština, profesori, kao i svi drugi zaposleni u Školi su se maksimalno potrudili da vam pruže pomoć i podršku, pre svega kroz kvalitetna predavanja, udžbenike, razvijanje interaktivnog sistema nastave, ali i pedagoškim pristupom u motivaciji.

Nadamo se da ste bili zadovoljni svim aspektima rada Škole, pa u tom smislu, očekujemo nastavak saradnje, uz napomenu da mnoge vaše kolege to već čine.

Smatramo da je nastavak visokoškolskog obrazovanja kroz specijalističke studije značajan korak u vašem daljem obrazovanju. U tom smislu Škola nudi dva akreditovana specijalistička strukovna studijska programa:

– Preduzetnički menadžment

– Korporativna bezbednost

Podsećamo vas, da je Zakonom o nacionalnom okviru kvalifikacija Republike Srbije predviđeno da studenti koji završe osnovne strukovne (180ESPB) i specijalističke strukovne studije (60ESPB) stiču VI nivo NOKS-a, koji je isti kao i nivo koji stiču studenti koji završe osnovne akademske studije (240ESPB). U tom smislu vaše stečene kvalifikacije su po zakonu izjadnečene sa kvalifikacijama studenata osnovnih akademskih studija.

Podrazumeva se da će vam kao našim studentima biti pružene maksimalne pogodnosti u pogledu finansijskih i drugih uslova studiranja. Za sva bliža obaveštenja u vezi uslova upisa, programa i drugih pitanja specijalističkih studija možete se obratiti zaposlenima u stručnoj službi na sledeće e-mail adrese: studentskasluzba.mb-spec@vssp.edu.rs i studentskasluzba@vssp.edu.rs , kao i na sledeće kontakt telefone: 064/6483-203 i 064/6483-204. Naravno, naši i vaši profesori uvek su na raspolaganju za individualne konsultacije.

VIDIMO SE NA SPECIJALISTIČKIM STUDIJAMA !!!

Vaša Visoka strukovna škola za preduzetništvo

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.