Poštovane koleginice i kolege,

Posle tri godine odgovornog i savesnog rada, a uz pomoć i saradnju vaših profesora, kao i svih zaposlenih u Školi, uspešno ste završili jednu izuzetno važnu fazu vašeg opšteg i stručnog obrazovanja – osnovne studije Visoke strukovne škole za preduzetništvo. Stekli ste ne samo odgovarajuća stručna zvanja u oblastima studijskih programa koje ste proučavali, već i opšta znanja koja vam omogućavaju da kritički sagledavate i menjate društveno okruženje u kome živite i radite. Dakle, opremljeni ste stručnim i profesionalnim znanjima koja vas, pre svega, čine kompetentnim stručnjacima u onim oblastima na kojima se bazira vaš izabrani životni poziv.

Bez sumnje, to je rezultat vašeg rada i napora, odgovornog pristupa, zasnovanog na saznanju da samo kvalitetno obrazovanje otvara vrata ličnog i društvenog napredovanja i kvaliteta života. U tom zahtevnom procesu doživotnog učenja koje podrazumeva povezivanje teorijskih znanja i praktičnih veština, profesori, kao i svi drugi zaposleni u Školi su se maksimalno potrudili da vam pruže pomoć i podršku, pre svega kroz kvalitetna predavanja, udžbenike, razvijanje interaktivnog sistema nastave, ali i pedagoškim pristupom u motivaciji.

Nadamo se da ste bili zadovoljni svim aspektima rada Škole, pa u tom smislu, očekujemo nastavak saradnje, uz napomenu da mnoge vaše kolege to već čine.

Smatramo da je nastavak visokoškolskog obrazovanja kroz specijalističke studije značajan korak u vašem daljem obrazovanju. U tom smislu Škola nudi dva akreditovana specijalistička strukovna studijska programa:

– Preduzetnički menadžment

– Korporativna bezbednost

Podsećamo vas, da je Zakonom o nacionalnom okviru kvalifikacija Republike Srbije predviđeno da studenti koji završe osnovne strukovne (180ESPB) i specijalističke strukovne studije (60ESPB) stiču VI nivo NOKS-a, koji je isti kao i nivo koji stiču studenti koji završe osnovne akademske studije (240ESPB). U tom smislu vaše stečene kvalifikacije su po zakonu izjadnečene sa kvalifikacijama studenata osnovnih akademskih studija.

Podrazumeva se da će vam kao našim studentima biti pružene maksimalne pogodnosti u pogledu finansijskih i drugih uslova studiranja. Za sva bliža obaveštenja u vezi uslova upisa, programa i drugih pitanja specijalističkih studija možete se obratiti zaposlenima u stručnoj službi na sledeće e-mail adrese: studentskasluzba.mb-spec@vssp.edu.rs i studentskasluzba@vssp.edu.rs , kao i na sledeće kontakt telefone: 064/6483-203 i 064/6483-204. Naravno, naši i vaši profesori uvek su na raspolaganju za individualne konsultacije.

VIDIMO SE NA SPECIJALISTIČKIM STUDIJAMA !!!

Vaša Visoka strukovna škola za preduzetništvo

There are no comments yet.

Оставите одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.